Historien
Sporguide Race Team
Sporguide Race Team er en del af Sporguide.dk, Sporguide er en non-profit side der tester, kortlægger, beskriver og tracker MTB ruter rundt i hele danmark. Sporguide organitationen består af:

•Rasmus Skovbo (Ejer)
•Daniel Kjerkegaard (Webudvikler)
•Ullr Ott (Sportester)
•Daniel Kristensen (Sportester & Teamrider)
•Anders Dahl (Sportester & Teamrider)
•Sam Thornbury (Sportester & Teamrider)
•Heidi Nielsen (Blogger)

Raceteamet består af tre kører og team chefen som også er ejer.  Sporguide Race Team har hovedsæde i Holstebro, og en del af træningen forgår her. Men vi træner i hele landet for at opnå så stor alsidighed som muligt.

Sporguide.dk blev oprettet i 2015 og er siden hen blevet de største i Danmark med test af mtb spor. Vi bidrager rigtig meget til mountainbike sporten i Danmark ved hjælp af konkurrencer, fotografering til løb og sporbyg.
Ideen til Sporguide.dk kom da jeg var på barsel med min datter, jeg syntes der manglede noget hvor man kunne gå ind og læse om spor og se billeder og se om det var noget man ville besøge. Det blev hurtig en kæmpe succes.

I 2017 blev bloggen så oprettet da vi lavede strukturen om på hjemmesiden. Og i samme omgang blev ideen om et cykelhold skabt, men for at skabe et hold skal man have nogle kører.

Jeg var så heldig at jeg kendte nogle der kørte downhill og det var på det danske downhill marked jeg ville slå mig fast. Jeg fik hurtig skabt et hold, og jagten på sponsor gik ind.

I udgangen af 2017 og starten af 2018 var alt på plads, og endelig var der noget der hed Sporguide Race Team.
Teamet havde til formål at promovere Sporguide.dk og det må man sige de gør. For nu sidder vi med rettighederne for at live streame Dansk Downhill cup, og Daniel Kristensen samt undertegnede er blevet suppleanter i Dansk Downhill Forening.

Følg med i udviklingen og glæd jer til 2019….

// Rasmus