Løbsberetning Mols

Race weekend, så er det endelig tid til smukke Mols! denne weekend har jeg personligt glædet mig til. Ugerne op til har dog været foruroligende da jeg i Vejle fire uger forinden brækkede hånden, og måtte have den i gips. Men gipsen kom af fredag den 21. juni og så var jeg klar til Mols. Det eneste der ikke måtte ske var bare at styrte.

 

VI bor i sommerhus med Team Airtech og ankommer fredag aften, så vi får pakket ud og hygger os lidt med de andre gutter.

 

Lørdag. Kvalifikations dag og træning.

Det er i dag vi skal teste sporet og os selv af, vi ankommer til sporet omkring kl. 10:00 og får straks gået en track walk, her snakker vi linjer og muligheder. Efter track walk hopper vi i tøjet og gør klar til at træne lidt.
Sporet er super fedt og vi får trænet rigtig meget på spor 1, det er her vi skal kører kvalifikation.

Daniel, Jeppe og Anders kører rigtig stabilt, og giver den max. gas til kvalifikation, uden de store fejl. De kommer alle tre i top 10, og skal derfor kører blandt de 10 sidste til løbsdagen.
Jeg selv har et kæmpe styrt som bare ikke måtte ske, kval min hånd. Men hånden tog heldigvis ikke skade, dog ødelagde jeg bremsen på min cykel, og skulle have denne lavet inden løbsdagen.

 

Søndag! Race day

Nu er det tid til ræs, og alle er helt oppe at kører, der skal trænes på spor 2 inden vi kører løb, men grundet et styrt og en der skulle hentes af ambulance bliver banen lukket af i næsten en time. Men alle er helt mentale klar, undtagen jeg selv, mit styrt har sat en blokade i hoved da jeg ved skal passe på hånden.

Løbet går igang og der skal køres på spor 1 først, jeg sætter en rigtig langsom tid, det handler om bare at komme i mål for mig nu. Men Jeppe og Anders får virkelig skruet op for tempoet og Anders ender faktisk i en top 3 efter endt gennemløb på spor 1. Det ser rigtig lovende ud og vi kan smage en podiumplads til Sporguide Race Team.

Tiden går og alle kommer i mål på første run, der er en times træning og så er der run på spor 2, vi får trænet lidt og er så klar.
Dem der kørte i top 10 på run 1 skal kører som de 10 sidste på run 2. Jeg kører som en af de sidste inden top 10, og jeg har faktisk et godt run, men 300 meter fra mål mister jeg alt luft i hjulet og jeg kører det sidste med fladt dæk. Det var vandvittig hårdt.

Anders, Daniel og Jeppe er fuldstændig klar til at give den gas, og de giver den alt de har, uden de store fejl. Dog kommer Daniel lidt i problemer i et sving efter et drop, og Anders taber foden i pedalerne på det sidste drop. Og det kostede dyrt!
Anders stod efter run på spor 1 til en 3. plads, men fejlen på spor 2 satte ham så langt tilbage han ikke kom på podium, han røg ned på en samlet 6’er.

 

Til gengæld, kørte Jeppe helt stabilt, og fik kæmpet sig op på en flot 5. plads og derved sikrede han sig en podium plads til Sporguide Race Team. Og det er vi meget stolte af.

Fulde af lykke og trætte efter en hård weekend pakkede vi ned og vendte snuden hjem af. Nu står den på ferie indtil der er løb i Rude den 17-18. August.

Resultatet blev:
Run 1.
Anders 3. plads
Jeppe 6. plads
Daniel 13. plads
Rasmus 28. plads

Run 2.
Anders 8. plads
Jeppe 5. plads
Daniel 15. plads
Rasmus 28. plads

Samlet resultat for Mols
Anders 6. plads
Jeppe 5. plads
Daniel 14. plads
Rasmus 27. plads

Samlet Cup resultat midt sæson.
Anders 6. plads
Jeppe 8. plads
Daniel 14. plads
Rasmus 19. plads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.