Løbs beretning RY

 

Race weekenden starter lørdag morgen da ankommer Rasmus og Jeg til Sporet i Ry et stejlt og teknisk spor med masser af udfordring. Sporet er for engang skyld tørt hvilket er er et særsyn i Ry.

Sam støder til lidt op af formiddagen og træningen er godt i gang, Sam har lidt issues med cyklen men ikke noget der holder ham tilbage. Min træning går godt og jeg får en god fornemmelse for begge spor.

Kvalifikationen køres og både Sam og jeg kvalificere i top 10.

Vi træner lidt videre på sporet efterfølgende og Sam melder sig klar til at hive sekunder af sin tid til racet.

 

RACEDAY

 

Søndag tidlig morgen rammer Rasmus og jeg igen sporet, og springer med det samme i gang med sætte kameraer op, og det gik glidende (se billede), Sam e

r også mødt tidligt og klar til race.

Anders støder til holdet og vi er nu fuldtallige for Race Teamet for første gang i denne sæson.

Thomas fra MTB Holstebro som vandt vores konkurrence om et startnummer til cuppen støder til sporet, men må trække sig igen da den stejle skråning

ville blive for meget for hans XC cykel.

Kameraer blev hurtigt sat op og jeg kunne lige nå et par enkelte trænings runs inden race start på spor 1, sporet er blevet godt kørt til men jeg kæmper med at ramme mine linjer ca. midt på sporet.

Race på spor 1 går for mit eget vedkommende ikke helt som ønsket de linjer jeg har kæmpet med i søndagens træning rammer jeg ikke og mister godt og vel 1 sek. i forhold til min kvalifikation.

Sam’s race på spor 1 går flyvende og han forbedre på sin kvalifikationstid.

Anders må vi desværre sige har et mareridts run lige inden start spænder Anders en bolt i sit suspension link som sad løst desværre gjorde det ingen forskel, den første del af sporet har han godt fat på og tingene kører, men da han ramme sidste sektion, er bolten knækket og selve linket der holder bagdæmperen sammen er nu på vej ud af cyklen, Anders Laver en fejl på et af de tekniske stykker og cyklen er nu ved at falde fra hinanden, i sidste sving ryger han af pga. Cyklen, men får sig kæmpet over målstregen. Anders cykel er desværre helt defekt og han må udgå, desværre kostede dette styrt også en flænge i hjelmen.

 

Race på spor 2

Vi er nu kun 2 Sporguide Race Team ryttere. Det går for mit eget vedkommende en del bedre end spor 1 jeg ramme de mine linjer og er tilfreds med min tid.

Desværre kan de samme ikke siges for Sams run første sektion går fint, i sektion 2 som er ret teknisk rammer Sam en rod og ryger OTB og må udgå.

På trods af uheld og ødelagt cykel havde vi et godt race og vi fik arbejdet med teknikken både på cyklerne og i forhold til vores livestream.

Det var også i Ry at en for sjov konkurrence mellem Team Airtech rytter Nicolaj Birch og Sporguide Race Team ejer Rasmus kom på benene, de blev enig om at vædde en special øl på hvem der var hurtigst under træning om lørdagen.

Både Birch og Rasmus styrede og Nicolaj Birch vandt med 2 sekunder. Efter resultatet blev de enige om at kører en bedst ud af 3, så de skulle også konkurrer i Mols og i Rold.

 

Resultatet for løbet for os bliver:

 

Anders – DNS

 

Daniel – 21. Plads

 

Sam – DNF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.