Løbsberetning Mols

 

Race weekend starter godt lørdag, Rasmus og jeg ankommer til sporet tidligt efter at have overnattet sammen med team Airtech i deres lånte sommerhus. Da vi ankommer møder vi Sam som slæber drikkevarer op til sporet, vi kommer faktisk så tidligt at hele sporet endnu ikke er mærket op.

Vi går straks i gang med at hjælpe Claus Wichman, og Team Airtech med at få mærket de to spor op. Ved at være med til at mærke sporene op har vi allerede fået den første Track Walk og træningen kan gå i gang.

Sam er fokuseret og bliver kontinuerligt hurtigere på spor 1, jeg selv deler sporet op i sektioner bruger meget tid på at studere de hurtigere deltageres linjer, og jeg føler jeg får rigtig godt fat i spor 1 og begynder let træning på spor 2 som indeholder 2 størrer drops.

Det er blevet tid til kvalifikations runs og Sam er flyvende med en super tid og kvalificere som nr. 4. Jeg selv har et smooth run og jeg rammer de fleste af min linjer jeg laver en lille fejl som ikke rigtig koster tid og kvalificere mig som nr 9.

Efter kvalifikations runs fortsætter vi den åbne træning på spor 2 hvor vi skal have styr på de 3 drops. Vi starter fra bunden og får hurtigt styr på den nederste drop og rykker op af sporet til drop 2. Efter at have kørt til kanten af droppet et par gange beslutter jeg mig for at gå efter det, landingen er rå og fyldt med brake bumps, selve droppet går fint længden er der og jeg rammer på landingen, desværre kan jeg ikke få ro på cyklen i den rå landing og bliver kastet af cyklen, det satte en stopper for den dags træning for mig.

Efter træningen kørte vi i Team Airtech’s sommerhus igen for at spise sammen og overnatte, de to team chefer Rasmus og Mikkel lavede Mac’ n Cheese til alle i sommerhuset.

 

RACEDAY

Vi starter dagen med en god morgenmad lavert til os af team cheferne for Sporguide.dk Race team og Team Airtech, Bacon og æg er morgenmad til champions.

Vi ankommer igen til sporet tidligt og Rasmus og jeg går straks i gang med at sætte kameraer op til dagens livestream, Sporet i mols er åbent og vi får derfor hurtigt placeret kameraer alt imens Sam træner på livet løs og barbere tid af hans kvalifikationstid. Jeg selv får et par gode trænings runs og føler mig klar til at kører.

Selve race run går super det første stykke indtil jeg ramme den lille rockgarden på sporets flade stykke min ene fod mister greb i pedalen og jeg kæmper med at få den placeret igen inden sporets eneste drop, det lykkedes og jeg kommer i mål i en god tid næsten 2 sek. hurtigere end min kvalifikationstid. Sam er igen absolut flyvende på spor 1 og slår også sin egen kvalifikationstid med en god margen.

Træningen går nu i gang på spor 2 og jeg har personligt det første drop jeg skal have kørt inden vi skal kører spor 2. jeg kører droppet og føler jeg har styr på det.

Sam vil også øve hoppet men desværre ryger han over forhjulet i første forsøg og slår hånden og hovedet, Sam vurdere efterfølgende at trække sig for ikke at risikere yderligere skade på hånden.

Jeg starter mit run på spor 2 rigtig godt, farten er der og jeg kommer godt ned mod det første drop, i sidste øjeblik siger mit hoved fra på droppet og jeg kører chicken run, den forvirring og irritation får mig ud af fokus og jeg rammer hurtigt efter en rod og en sten som stopper mit forhjul i faldet vrider jeg om på højre fod, forstuver den slemt og må udgå.

På trods af et par styrt og 2 gang DNF i løbet havde vi en super weekend og vi er alle mand klar til endnu et super brag af en finale i Rold.

 

Konkurrencen mellem Team Airtech’s Nicolaj Birch og vores egen Team Chef Rasmus skulle også udkæmpe sin anden runde. Denne gang kørte Rasmus først, og man må sige han var hurtig, der var god kontrol og ikke de store fejl. Faktisk slog han Nicolaj Birch med 4 sekunder. Så nu bliver det spændende i Rold hvem der kommer til at give øl.

 

Resultatet for løbet for os bliver:

 

Daniel – DNF

 

Sam – DNS

 

 

Skrevet af: Daniel Krisensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *