Løbsberetning vejle

 

Så starter Dansk Downhill Cup og vi er kommet til vejle. Weekenden starter med at vi sætter en et lille pit område ganske nær ved starten. Vejle sporet unikke placering gør det muligt at have dejligt pit område for alle deltagere 30m. fra sporets start.

Herefter går vi sammen som hold ned og sporet på en track walk for at suge sporet til os.

Efter en god track walk og snak om linjevalg går vi til toppen igen, og den egentlige træning begynder, sporet er hurtigt hele vejen med flere linjevalg.

Desværre bliver der under træningen rykket et par gange på linjerne hvilket gjorde at man desværre brugte tid og kræfter på træne en linje blot for at opdage at linjen er lukket på næste run.

I løbet af hele dagen er der konstant folk i Sporguide’s pit, der snakkes hygges skrues på cykler og sporguide’s teamchef Rasmus har travlt med at hjælpe alle, og han er altid god for en sludder i pit teltet.

Tiden er kommet til kvalifikations runs og her går det super, Anders giver den gas og ender med at kvalificere sig som nr. 6. Jeg selv kæmpe

r med et linjevalg sidst på sporet som koster meget tid og ender med en 15. plads i kvalifikationen.

Efter kvalifikationen tager en del af os mod Himmelpind BikePark hvor god ven af Sporguide Mikkel Rasmussen har tændt bålet og er klar til at vi kommer og leger i hans lille bikepark område.

Her kører vi alle rundt på hans loop og ter os “Dumt og Farligt”.

Sidst på aftenen skal jeg lige prøve en Dirtjump cykel en sidste gang, dum ide. Jeg klarer det første hop fint men får ikke drejet overhovedet i det næste sving og bliver efter utilsigtet Crank-slide kastet i jorden og slår hoften gevaldigt. Efter det styrt sagde vi slut for mere leg og fik et par øl omkring bålet, herefter kørte sporguide teamet, ned til en lille strand med shelters hvor vi overnattede.

Raceday Starter med at Rasmus laver scrambled eggs & bacon til os over bålet hvorefter vi hurtigt pakke sammen og kører ud til sporet, her går vi i gang med at sætte kameraer op til live stream, vi

kører med trådløs løsning her til vores første fulde livestream vi finder dog ud af igennem dagen at det ikke er løsningen vi skal bruge fremover.

Jeg bruger det meste af tiden på at rende mellem kameraer og får slet ikke trænet på hverken spor 1 eller 2. Anders giver den gas og virker til at ramme sine linjer.

 

Selve ræset er med høj fart og er intenst der sker defekter og uheld undervejs adrenalinen er høj og spændingen endnu højere, Anders giver den gas og

misser desværre en linje han gerne ville have taget, og mister lidt tid på spor 1, han sprænger også sin kæde i starten og dette ødelægger det flow der ellers ville have været. På spor 2 sætter han en god tid på trods af et par enkelte linjer der kikser.

For mig selv går det knapt så godt, jeg har ikke fået trænet og kører mit race run kold i benene og mister mere end 1 sek. i forhold til kvalifikationen.

Mit Spor 2 går godt og jeg rammer de linjer jeg gerne vil efter kun af have kørt bundsektionen af spor 2 en enkelt gang.

Desværre stillede Sam ikke til start da han få dage forinden havde brækket hånden under et andet løb.

 

Resultatet for løber for os bliver:

 

Anders – 17. Plads
Daniel – 23. Plads

 

 

Skrevet af: Daniel Kristensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.