Løbsberetning Rude

 

Raceweekenden starte fredag med en lang køretur fra det vestjyske, inden vi kører over lillebælt samler vi Anders op, vi forsætter over Fyn og Sjælland og rammer først på aftenen Camping pladsen, i løbet af aftenen støder flere af cuppens deltager til og vi får stablet en hel lille camp på benene.

Lørdag morgen, folk er tidligt oppe og vi sætter hurtigt kursen mod sporet, dagen starter som sædvanlig med en track walk.

Efter track walken hopper Anders og jeg på cyklerne og begynder træningen. Sporet er kort og intenst med mange features på, vi snakke meget linjevalg og arbejder meget på at forcere sporets rock garden, Anders finder hurtigt formen og linjen og er flyvende indtil hans pedal desværre rammer en sten og bukker pedalarmen og slå pedalen løs, dog ikke noget der kan stoppe Anders.

For mit eget vedkommende går træningen godt indtil jeg caser et lille hop og slår mit bagfælg meget skæv, præcis samme hop og samme case som jeg ødelagde et hjul på året før. Cuppens fotograf Claus Hilmar som ikke bare super bag et kamera ved lige hvad der skal til for at holde mig kørende og har på 10 min. fikset mit hjul med lidt know how og et par strips. Lige inden kvalifikationen rammes sporet af et kraftigt regnskyl, heldigvis har sporguide stillet en pavilion op som alle deltagere og tilskuere søger ly under. Kvalifikationen går godt, feltet er super stærkt, men på trods af det kvalificere Anders sig som nr. 10, Jeg selv er tilbageholdende og får ikke så god en tid da jeg kører på et hjul holdt sammen med strips.

 

Efter kvalifikationen og lidt mere træning kører vi retur til campingpladsen hvor resten af aftenen går med hygge og gril. Campen består nu af næsten halvdelen af feltet, humøret, stemningen og glæden er høj.

 

RACEDAY

 

Rasmus og jeg er på pletten tidligt og får stillet kameraer op til live stream, da sporet er kort er det let overstået. Anders har kastet sig over træningen, men er smule usikker på sin pedal som hverken sidder helt lige eller fast på daværende tidspunkt. Jeg selv tager et par enkelte træningsruns men finder aldrig min helt rette vej gennem min rock garden nemesis.

 

Racerun på spor 1 går godt efter omstændighederne for både Anders og jeg, vi kører dog ikke så hurtigt som vi gerne vil, men vi kører begge cykler med defekter som hæmmer os meget.

 

Race run på spor 2 går igen nogenlunde for os begge, dog igen hindret af mit baghjul og Anders af sin pedal og krank arm. Jeg laver en fejl i bunden af sporet som næsten smider mig af cyklen jeg holder den dog over mållinjen.

 

Efter en weekend med masser af sjov hygge og godt selskab takker vi af, og sætter kursen tilbage mod det jyske. resultaterne er ikke så gode som de kunne være både pga. et super stærkt felt af hurtige dags tilmeldte og et par defekter, men vi er ved godt mod og klar til et endnu et race.

 

Desværre er Sam stadig ukampdygtig og har hånden i gips.

 

Resultatet for løbet for os bliver:

 

Anders – 20. Plads

Daniel – 22. Plads

 

Skrevet af: Daniel Kristensen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.